Před žalobní výzvaa

Od: Medical Cannabis Social Club <dusan.dvorak@konopijelek.cz>
Datum: 23. listopadu 2016 3:03
Předmět: Cenzura a žádost o informace adresovaná veřejnoprávní ČT a ČRo a kontrolní Radě ČT a Ombudsmanovi dle zákona č. 106/1999 Sb.
Komu: Rada ČT <radact@ceskatelevize.cz>, info@rozhlas.cz, Ombudsman Českého rozhlasu <ombudsman@rozhlas.cz>, ctnamety@ceskatelevize.cz, Info <info@ceskatelevize.cz>, podatelna@rrtv.cz
Kopie: openroyalacademy@gmail.com, Elektronicka Podatelna <podani@usoud.cz>, Posta <posta@vlada.cz>, zurnal@upol.cz, media@konopijelek.cz


K žádosti, která je před žalobní výzvou: S ohledem na letitou cenzuru a odmítání veřejnoprávních medií, justice a exekutivy od roku 2008 veřejně projednat a vysvětlit brutální porušování zákonů, judikatury a úmluv vůči občanům pěstujícím a používajícím konopí mi ze zákona o svobodném, přístupu k informacím sdělte a důkazy -informacemi dolože:

1. Odsoudili či kritizovali jste někdy od roku 2004 veřejně, že si soudci, státní zástupci a policie nepravdivě vymýšlí, že pěstování konopí je bez povolení zakázané a zejména ČT tímto opakovaným tvrzením šíří poplašnou zprávu, když pěstování konopí bez hlášení do 100m2/osobu je povolené od 1.7. 2004? Viz novelizace § 29 zákona o návykových látkách zákonem č. 362/2004 Sb. neoznámená EK.
2. Odsoudili jste či kritizovali jste někdy veřejně od roku 2004, že si soudci, státní zástupci a policie nepravdivě vymýšlí, že v rozporu s čl. 39 LZPS a udělení trestu jen na základě zákona údajně existuje zákonná norma na zjištění obsahu THC v konopí pěstovaném na ploše do 100 m2, když policie nepoužívá ani přísnou unijní normu pro certifikované odrůdy konopí do 0,2 % THC pěstované dle § 29 nad 100 m2 a tyto přísnou unijní normou prošlé certifikované odrůdy konopí pak policie označuje za ilegální a za tzv. marihuanu, když dle určení vzorku konopí k měření dle definice ze zákona o návykových látkách v § 2 může být výsledek až stonásobně odlišný? Viz neexistence judikatury v této zcela zásadní věci a měření policie dle naprosté libovůle v různých krajích odlišně ve veřejném rozhodnutí předsedy NS dle zákona o informacích ze dne 21.4.2016 č. j. Zin 38/2016

3. Odsoudili jste či kritizovali jste od roku 2008 někdy veřejně (judikatura netrestnosti léčby konopím), že si soudci, státní zástupci a policie vymýšlí, že konopí je prekurzor, čili chemická látka k výrobě chemických drog, aby spory občanů se státní mocí o porušení evropského práva nemohl posoudit Soudní dvůr (o prekuzorech rozhoduje členská země) a je vždy justicí bez odůvodnění ignorována netrestnost jednání občanů dle judikatury a ustanovení trestního zákoníku v §§ 28 a 31, odst. 1 (krajní nouze a přípustné riziko)a policie přitom uvádí, že nemá žádnou informaci, jak jinak než pěstovat a zpracovávat konopí dle v §§ 28 a 31, odst. 1 tr.z. k ochraně života zdraví toto může být konáno?

4. Odsoudili jste či kritizovali jste od roku 2011 někdy veřejně (zavedení konopného léku Sativex SUKLem do lékopisu), že si soudci, státní zástupci, policie a přestupkové komise nepravdivě vymýšlí, že limit 2 ng THC v ml krve znamená u řidičů užívajících konopná léčiva negativní změnu psychických schopností a důvod finanční a bodové sankce a odebrání ŘP, když příbalový leták konopného léku Sativex řízení automobilu jednoznačně připouští, metabolismus kanabinoidů je i dle odborných studií zcela odlišný od alkoholu a limit 2 ng THC v dopravě je vládou stanoven v rozporu s čl. 4 LZPS jen jako nejnižší měřitelná hodnota?

5. Odsoudili jste či kritizovali jste od roku 2013 někdy veřejně (bez oznámení EK přijatý zákon č. 50/2013 Sb. - konopí do lékáren), že jsou konopná květy v limitu konopné vyhlášky až za 50 tisíc Kč/měsíčně a neprošlé žádným výzkumem při stonásobně odlišných druzích konopí dle obsahu a poměru účinných látek a tedy farmakologických a terapeutických účincích? Že jediný konopný lék Sativex stojí cca 25 tisíc Kč/měsíčně? Tzn. že občané jsou kriminalizováni při cenové nedostupnosti a za dobu tříleté platnosti politického zákona konopí jako léku zakazujícího výrobu konopných léčiv kvůli nezákonné monopolizací pěstování SUKLem bylo vydáno pouze cca 2,5 kg konopí v lékárnách při konfiskacích několika tun konopí občanům ročně?

6. Odsoudili jste či kritizovali jste od roku 2004 - 2016 někdy veřejně, že ministerstvo zdravotnictví nikdy nikomu nevydalo povolení k výrobě konopných léčiv dle § 15 písm. e) zákona o návykových látkách a současně trestní právo sděluje, že kdo bez povolení ..., bude potrestán .... a současně jsou občané při pěstování konopí mj. také kriminalizováni za údajnou výrobu Dronabinolu (THC), aniž by měli jedinou laboratoř k separaci látek z konopí a současně ministerstvo zdravotnictví v roce 2009 zpřístupnilo možnost výroby jak syntetického THC (Dronabilu) tak konopných léčiv ale také bez oznámení Komisi a (trestní) správní předpisy jsou při neoznámení nevymahatelné. 

7. Odsoudili jste či kritizovali jste od roku 2004 - 2016 někdy veřejně, že ministerstvo zdravotnictví hlásí OSN každoročně spotřebu až 50 kg konopných drog k výzkumu, ale odmítá o tomto programu/programech a legislativní opoře v této věci a dostupnosti tohoto výzkumu občanům cokoliv sdělit?

8. Odsoudili jste či kritizovali jste od roku 2008 a judikatury netrestnosti léčby konopím někdy veřejně (v roce 2011 doloženo justici a exekutivě a veřejnoprávním medím také soudním znalcem), že policejními konfiskacemi konopí došlo k úmrtí a těžkým ublížením na zdraví občanů, když současně mnoho zkonfiskovaného majetku chybí a není uvedeno), že policie, státní zastupitelství a justice s vědomím předsedů vlády v rozporu s základnímu články právního státu zakazuje tyto zločiny vyšetřit nejen dle §§ 401 a 149 odst. 4 trestního zákoníku a jen v roce 2016 s vědomím České televize a Českého rozhlasu a jejich kontrolních orgánů předsedové Nejvyššího a Ústavního soudu odmítli přes sto kárných podnětů na tento justiční kartel a korupci? 

Děkuji za váš čas a zájem a žádám o zaslání rozhodnutí emailem na mou e-adresu. 
Cenzuře zmar k Mezinárodnímu dni pro lidská práva 10.12.2016
Dušan Dvořák, MMCA, nar. 12.1.1962, 798 55 Ospělov 6¨