NCOZ SKPV Policie ČR ze zákona 106/1999 Sb.

Datum: 13. září 2016 15:41
Předmět: Re: Vaše podání
Komu: "tomas.dokulil@pcr.cz" <tomas.dokulil@pcr.cz>, posta@msp.justice.cz, Posta <posta@vlada.cz>
Kopie: Ivan Bartos <ivan.bartos@pirati.cz>, "rp@pirati.cz" <rp@pirati.cz>, redakce@legalpub.cz, redakce@hanackyvecernik.cz, brno@ctk.cz, Klub absolventu UP <absolvent@upol.cz>, Rada ČT <radact@ceskatelevize.cz>, podatelna@rrtv.cz, ctnamety@ceskatelevize.cz, listy@pirati.cz, zurnal@upol.cz


Vážený pane plukovníku pro organizovaný zločin,
důkazů máte od roku 2009 a ve spisu dosti
bud jste
a) mentálně postižený a neumíte česky
nebo
b) součást organizovaného zločinu
Vy neumíte číst stanovska a sdělení lékařů a soudních znalců, že byli zabiti a zmrzačení lidé a aby ty zločiny zamaskovali, vymysleli si, že konopí je prekurzor?
Umíte číst, nebo jste mentálně postižený?
Opovezte ze zákona 106/1999 Sb.
V příloze ilustrativní příloha
Dušan Dvořák
Na vědomí Bohušovi Sobotkovi, který tvrdí, že s Pelikánem neumí zatočit a odvolat ho
a participanti

 

Dne 13. září 2016 14:27 tomas.dokulil@pcr.cz <tomas.dokulil@pcr.cz> napsal(a):

K rukám: p. Dušan Dvořák

Naše č.j.: NCOZ-6401/ČJ-2016-410090-E


Vážený pane,

dne 9. září 2016 přijala Národní centrála proti organizovanému zločinu Vaše podání, které jí bylo postoupeno ze strany Krajského ředitelství policie v Brně, formulované jako trestní oznámení na státního zástupce MSZ v Brně pro "vědomé napomáhání a krytí zločinu a vědomé zneužití funkce....vydáním vědomě nepravdivého rozhodnutí".

Žádný policejní orgán nemá v podmínkách právního řádu ČR zákonné oprávnění přezkoumávat rozhodnutí či stanovisko žádného státního zástupce; pokud nejste se způsobem vyřízení konkrétní věci spokojen, můžete se obrátit na vedoucího státního zástupce, případně na nadřízené státní zastupitelství (v tomto případě KSZ v Brně). Z tohoto důvodu jsme se samotnou spornou otázkou (kvalifikace konopí) z věcného hlediska vůbec nezabývali. K případné trestné činnosti uvádím, že pouhým vyjádřením právního názoru v rozhodnutí nemůže být spáchán trestný čin a k důvodnému podezření ze spáchání jakéhokoli tr. činu chybí ve Vašem podání relevantní podklady. Proto bylo na zdejší součásti Policie ČR rozhodnuto o uložení věci bez dalších opatření.

S pozdravem

plk. JUDr. T. Dokulil
koordinátor tr. řízení
NCOZ SKPV Policie ČR