Prostějovský večerník



Prostějovský večerník 26.8.2016 v článku Dušan Dvořák založil marihuanovou sektu na http://www.vecernikpv.cz/co-se-stalo/15733-dusan-dvorak-zalozil-marihuanovou-sektu uvedl, že policie opět v září zkosí konopí v Ospělově.
 
Pokud máte takový záměr ze strany OSZ a OS Prostějov a pouštíte PV informace, čili chystáte se za mediální podpory zneužít policii k páchání zločinu a chystáte se zkosit farmu v Ospělově, toto mi sdělte a kromě toho také to, jak můžete Prostějovskému večerníku pouštět informace a tento vědět dříve než poškození!

Jinak jde o šíření poplašné zprávy ze strany Prostějovského večerníku také vůči členům výzkumu a členům Evropské konopné církve, kteří tyto vzácné genetiky pro nemocné vysadili a budeme vás předem žádát odpověd na tyto níže uvedené otázky při vašem povědomí, že terapie konopím je v lékárně v limitu vyhlášky přes 50 tisíc Kč měsíčně z dovozu a 3x měně 1 tuzemská odrůda, kterou většina nemocných nežádá kvůli vysoké omamnosti a efektu, což je i tak cenově absolutně nedostupné a ti podvodníci v Prostějovském večerníku vědomě lžou a šíří poplašné zprávy, že je to láce a že konopí je marihuana a jak se živím prodejem maruhuany apod. pomluvy.namísto informování o důsledcích vaších zločinů a vzdělávání veřejnosti a osvětě. Nemyslím si, že hanácký bulvár musí být v demokracii synymem novinářské špíny a  vědomé lži a manipulace s veřejností jako kdysi Stráž lidu a podobné novinářské žumpy, Téměř tisíc čtenáčů článku PV za dva dny, to není bezvýznamné pomlouvání s předžalobní výzvou PV již v roce 2012 za doložené pomluvy a návrhem řešení
Otázky OČTŘ před domovní prohlídkou
1) Lze v souladu s § 28 TZ JINAK ochránit svůj život a zdraví, když  ne pěstováním a zpracováním konopí, lze snad jinak realizovat výzkum a ctít náboženskou svobodu?
2) Lze snad v souladu s § 31 ODST. 1 TZ JINAK garantovat celospolečenský prospěch?
3) Lze snad donekonečna lhát jako školáčci, že konopí je prekurzor, abyste nešli za ty zločiny do vězení? Copak si neumíte přečíst, co vám již v roce 2011 napsal také soudní znalec, že tím mrzačíte a zabíjíte lidi a Olgu Novotnou a nejen ji jste doložitělně zabili? Vám nedochází, že pácháte zločin a můžete skončit ve vězení?
Dušan Dvořák, MMCA, nar. 12.1.1962
Adresa: Konopí je lék,z.s., Konopná apatyka královny koloběžky první, 798 55 Ospělov 6



Dušan Dvořák založil marihuanovou sektu 
Už je to skutečná tradice! Se stejně železnou pravidelností s jakou můžeme slavit Vánoce, Velikonoce, začátek prázdnin či otevírání svatomartinského vína, sklízí Policie ČR každoročně v polovině září úrodu marihuany na farmě v Ospělově na Konicku. Zde ji pěstuje známý propagátor konopného léčitelství Dušan Dvořák, který si na marihuaně založil svůj výnosný byznys. Tvrdohlavý muž, který se vyhnul vězení jen díky tomu, že byl uznán nesvéprávným, nyní chce celému humbuku s trávou dát oficiálně i duchovní rozměr. Proto v polovině července požádal Ministerstvo kultury ČR o registraci své Konopné církve...
Ví to snad každý, kdo měl někdy co do činění s podsvětím. Dnes už prakticky nemá cenu krást auta, přepadávat banky, vylupovat rodinné domy. To vše je příliš riskantní a moc to nenese. Pokud si chcete skutečně vydělat solidní peníze, vrhněte se na pěstování marihuany. Ne každý na to má „koule“ a o zákazníky rozhodně nouzi mít nebudete. Své by o tom mohl vyprávět například Roman Vaněk, který si v současnosti odpykává devítiletý trest za pěstování vysoce kvalitního konopí, které policisté objevili ve sklepě bývalé kotelny na okraji Plumlova. Cena zabaveného konopí se tehdy odhadovala na tři miliony korun. U Dušana Dvořáka, který je oficiálně ve svých příjmech odkázán na invalidní důchod, policisté zasahovali už šestkrát. Zatímco Vaňkovi kriminalisté na jeden zátah zabavili „pouze“ tisíc rostlin, v případě Dvořáka to už za uplynulé roky bylo víc jak třikrát tolik.
Zatímco jeden sedí, druhý si užívá svobody. Jak je to možné?
Vysokoškolsky vzdělaný Dušan Dvořák totiž stále tvrdí, že rostliny pěstuje výhradně pro léčebné účely a stal se za ty roky velkým propagátorem léčivých účinků konopných mastí. Ty skutečně blahodárně působí na problematickou, stárnoucí a citlivou pleť či při různých kožních problémech. Lacino se však dají pořídit prakticky v každé lékárně. Podobně bylo prokázáno, že konopí pomáhá lidem postiženým zeleným zákalem, roztroušenou sklerózou, artritidou a mnoha dalšími nemocemi. Právě těmito všeobecně známými fakty Dvořák obhajuje svoji velkopěstírnu marihuany. Těžko mu věřit. Zatímco masti se vyrábí z takzvaného technického konopí, které neobsahuje větší množství psychotropního THC, Dušan Dvořák se dle policie na své zahrádce zaměřil na marihuanu s vyšším obsahem THC navozujícího změněné stavy vědomí.
Před třemi roky to vypadalo, že se svými aktivitami skončí. Po opakovaných marihuanových dožínkách mu reálně hrozilo, že stejně jako Roman Vaněk skončí za mřížemi. Nicméně soudní znalkyně potvrdila, že psychicky nemocný Dušan Dvořák ztratil kontakt s realitou a proto nebyl schopen domyslet následky svého jednání. Po letech excentrického chování a velkohubých prohlášení tehdy obžalovaný u soudu působil skutečně pokorně. Vše nasvědčovalo tomu, že by se situace kolem něj mohla uklidnit.
Nestalo se. Naopak Dušan Dvořák prohlásil sám sebe za velekněze Konopné církve. „V polovině května proběhl v Praze ustanovující Sněm Konopné církve (KC) a volba statutárních zástupců jednotlivých konopných farností. Přijato bylo na pět stovek členů, z toho zhruba čtyři sta z České republiky,“ uvádí se na webových stránkách www.konopnacirkev.cz. Během veletrhu Flora Olomouc rozbalil Dušan Dvořák na Wolkerově ulici svůj petiční stánek s náborovou kampaní do své sekty. Nyní se ji dokonce oficiálně snaží zaregistrovat. „Ve čtvrtek čtrnáctého července 2016 podali členové Konopné církve (KC) Návrh na registraci KC na Ministerstvu kultury ČR,“ píše www.konopnacirkev.cz.
Z výše uvedeného je jasně patrné, že o Dušanu Dvořákovi ještě uslyšíme. A to nejen po tradičních zářijových marihuanových dožínkách v Ospělově...