Trestní oznámení na Karolinu Peake pro korupci a zločiny proti lidskosti

Obvodní státní zastupitelství Praha 1
Nábřeží E. Beneše 3
11800 Praha 1
podatelna@osz.pha1.justice.cz

Věc: trestní oznámení na místopředsedkyni vlády a předsedkyni rady pro boj s korupcí Karolinu Peake z podezření ze spáchání trestných činů korupce (§ 329 Zneužití pravomoci úřední osoby, § 255 Zneužití informace a postavení v obchodním styku, § 330 Maření úkolů úřední osoby z nedbalosti) k páchání trestného činu útok proti lidskosti dle § 401 páchaných ve spolupachatelství s mně neznámými osobami, a dále pak § 345 Křivé obvinění.

Důkazy:

Již 22.června 2011 jsem uvedl policii a státnímu zastupitelství na Praze 1 k šetření č. j. ORI- 6510/TČ-2011-001178-1-EP  a doložil na důkazech křivé obvinění Karoliny Peake a poslankyně Dagmar Navrátilové vůči mé osobě (viz příloha 1) – vyhodnoceno jako údajně nedůvodné, protože dne 10.ledna 2011 jsme v parlamentu v přítomnosti svědků Karoliny Peake a zástupců Edukativní konopné kliniky Karolinu Peake jako předsedkyni ústavněprávního výboru informovali, že jednáním státních orgánů vůči osobám léčícím se léčivým konopím dochází k porušení demokratických a ústavních principů republiky a zločinům proti lidskosti dle § 401, neboť tito občané pak předčasně a v bolestech umírají, jsou zdravotně mrzačeni, veřejně pomlouvání a haněni, okrádáni a kriminalizováni jako zločinci. Jeden svědek jednání, konkrétně pan Zbyněk Kopřiva, mluvčí Edukativní konopné kliniky, aniž byl policií vyslechnut, již v důsledku jednání Karoliny Peake a dalších zločinců v parlamentu zcela zbytečně předčasně zemřel.

Jak jsem doložil již 22.června 2011 policii, Karolinu Peake jsme o těchto trestných činech majících charakter zločinů proti lidskosti  informovali již v průběhu celého roku 2010 po jejím zvolení do parlamentu v červnu 2010.

Ostatně proto se naše schůzka 10. ledna 2011 v parlamentu uskutečnila.

Mj. zakladatel Edukativní konopné kliniky na jednání 10. ledna 2011 v parlamentu Karolině Peake doložil svou odbornost v dané věci (viz příloha 2) a na důkazech týkajících se tisíců občanů ČR společně s dalšími zástupci kliniky doložil letité, systémové a velmi hrubé porušení ústavního zákona č. 2 (Článek 1, Článek 3, odstavec 3,  Článek 4, odstavec 4,  Článek 10, odstavec 1,  Článek 15, odstavec 2, Článek 31), mezinárodních úmluv (Úmluva na ochranu lidských práv a biomedicíně č. 96/2001 Sb., Úmluva OSN o omamných látkách č. 47/1965 Sb., Úmluva o ochraně lidských práv a základních svobod, č. 209/1992 Sb.) a českých zákonů, zejména pak zákona o zdraví lidu č. 20/1966 Sb. (Čl. II, Čl. III, § 8 a § 9, odst. 4, písm. b), dále rovněž zákona o návykových látkách č. 167/1998 Sb. ( § 5, odst. 5) a zákona o sdružování občanů č. 83/1990 Sb.

Karolina Peake byla požádána o spolupráci a jednání s ministry vnitra a spravedlnosti, aby na nemocných občanech, kteří si pěstují ke své léčbě konopí, byl urgentně aplikován § 31 (Přípustné riziko), což Karolina Peake rukoudáním a převzetím dokumentace přislíbila učinit, stejně jako přislíbila zabývat se nesplněním zákonné povinnosti MZ ČR notifikovat zákon o návykových látkách u Evropské komise, jak vyplývá z povinnosti dle směrnice 98/34 ES, neboť takto může dojít až k mnohamiliardovým škodám na státním rozpočtu.


Namísto toho, aby Karolina Peake měla zájem na ochraně života, zdraví, cti a majetků a občanských a lidských práv tisíců zcela nevinných občanů, kteří žijí v obavách a stresu před policií jen proto, že se léčí konopím a toto ke své úzdravě pěstují, tak jako naši rodiče a předkové, dokáží se zaopatřit sami a snižují tak náklady veřejných výdajů, šířila spolu s celou řadou dalších poslanců lživou poplašnou zprávu, že konopí je marihuana a prosazovala podvodný vládní projekt „Marihuana do lékáren“!  Připravovaný legislativní vládní návrh známý veřejnosti jako „Marihuana do lékáren“ pod vedením děkana Lékařské fakulty Univerzity Karlovy MUDr. Tomáše Zimy a dalších zkorumpovaných farmaceutických zločinců bude zcela svéprávné a kompetentní občany vhánět do lékáren k nákupu jakési marihuany, kterou tisíce nemocných občanů nežádají a žádnou marihuanu nepotřebují a dokáží se zaopatřit sami léčivým konopím!

Není pravdou, jak tvrdí Karolina Peake a další podvodníci ve vládě a parlamentu a šíří media. že úmluvy OSN občanům zakazují pěstovat konopí (Kalifornie již v roce 1995, v Evropě např. Španělsko), stejně jako není pravda, že konopí s kanabinoidem THC nad 0,3% je tzv. marihuanou a omamnou a návykovou látkou, což je jen mediální lež nepodepřená žádnými důkazy. 

Naopak je pravdou, že ČR je největším evropským producentem mnohdy vysocetoxické marihuany z velkopěstíren pod umělým osvětlením. Při korupci, která v ČR vládne je i občanů s výrazným úbytkem mentálních schopností jasné, komu tato zločinecká politika vyhovuje. 
Naopak je pravdou, že ČR znala a věděla a měla již před 20 roky zřídit úřad pro ochranu kvality konopí pro nemocné dle požadavků OSN!
Naopak je pravdou, že již od roku 2008 je v ČR registrována odborná společnost Konopí je lék,o.s. a její členové a odborníci - stejně jako občané zapojení do výzkumu "Konopí je lék" - jsou roky systémově kriminalizováni, okrádáni a mrzačeni za plnění poslání řádně registrovaného občanského sdružení dle zákona o sdružování občanů jako např. Česká lékařská společnost apod. sdružení odborníků.

Tímto jednáním Karolina Peake zcela jednoznačně zneužila své funkce, postavení a informace a přičiňovala se namísto ochrany občanů k podpoře obchodní politiky firem pěstujících pod umělým osvětlením konopí na tzv. marihuanu, což občané nežádají, leč jsou v rozporu s presumpcí neviny paušálně kriminalizováni a jsou systémově roky k smrti zmrzačeni a mrzačeni, haněni a okrádáni a kráceni na svých základních občanských a lidských právech garantovaných zcela absolutně nejvyšším zákonem republiky (ústava), kterému se zákony nesmí protivit, pouze jej doplnit a přiměřeně omezit, což se neděje. 

Že jednáním Karoliny Peake dochází jednoznačně a důkazně k vědomému nikoliv nedbalostně zaviněnému trestnému činu útok proti lidskosti dle § 401 lze doložit na konkrétních občanech včetně rodiny podavatele tohoto podnětu. I z tohoto důvodu byla podána 17.listopadu 2011 žádost Evropské komisi k podpoře v zastavení zločinů proti lidskosti (viz příloha 3).

V souladu se zákonem o svobodném přístupu k informacím žádám laskavě sdělení OSZ, kterému policejnímu orgánu byla věc předána k urgentnímu šetření, neboť jde o lidské životy, stejně jako tunelování státního rozpočtu a veřejných výdajů.

V Olomouci dne 26. ledna 2012             Dušan Dvořák

Dušan Dvořák, narozen 12.ledna 1962, Tylova 2, 779 00 Olomouc


Příloha 1) Stížnost na křivé obvinění Karolínou Peake
http://obanskadvokacie.blogspot.com/2012/01/tc-345-krive-obvineni-policii-cr-od.html

Příloha 2) Odbornost Dušana Dvořáka
http://obanskadvokacie.blogspot.com/2011/12/osvedceni-odbornosti-dusana-dvoraka.html

Příloha 3) Žádost o zastavení zločinů proti lidskosti a stížnost porušení práv Společenství Českou republikou
http://obanskadvokacie.blogspot.com/2012/01/stiznost-evropske-komisi-na-poruseni.html