Populismus, prázdná sláma, špatná matika a nastavení priorit dle předchozího jsou hlavní pirátské zboží?

Od: Zdeněk Hřib <zdenek.hrib@seznam.cz>
Datum: 5. června 2017 13:16
Předmět: Populismus, prázdná sláma, špatná matika a nastavení priorit dle předchozího jsou hlavní pirátské zboží?
Komu: dusan.dvorak@konopijelek.cz
Kopie: robert@legalizace.cz, Ivan Bartos <ivan.bartos@pirati.cz>, Tom Vymazal <tomas.vymazal@pirati.cz>, lukas.kolarik@pirati.cz, Mikulas Ferjencik <mikulas.ferjencik@pirati.cz>, "rp@pirati.cz" <rp@pirati.cz>


Pane Dvořáku,

s ohledem na vaši emailovou komunikaci, ve které veřejně a nepravdivě pomlouváte Českou pirátskou stranu a její představitele, konstatuji, že já osobně s Vámi na ničem spolupracovat nechci.
Samozřejmě můžete libovolně spolupracovat s jinými Piráty, kterým bude váš komunikační styl vyhovovat. Mě tedy mix vulgarit, vydírání a rasismu nevyhovuje.
Chtěl bych Vás požádat, aby jste na moji emailovou adresu již nezasílal žádnou další korespondenci. Nečekejte od mne žádné další informace.

Děkuji za pochopení a respektování

MUDr. Zdeněk Hřib
602 560 028

garant Zdravotnictví
Česká pirátská strana

-----------------------


Od: Medical Cannabis Social Club <dusan.dvorak@konopijelek.cz>
Datum: 5. června 2017 10:49
Předmět: Re: FW: Nová registrace
Komu: Lukáš Kolářík <k.o.l.i.s@seznam.cz>, Ivan Bartos <ivan.bartos@pirati.cz>, advokati@konopijelek.cz, zdenek.hrib@pirati.cz, Robert Veverka - Legalizace <robert@legalpub.cz>, Richard Nigrini <nigrini@v-n.cz>, "rp@pirati.cz" <rp@pirati.cz>, listy@pirati.cz, AK Šlauf <akslauf@slauf.cz>, Mikulas Ferjencik <mikulas.ferjencik@gmail.com>, sarka.kabatova@lidovky.cz, Golis Ondřej <Ondrej.Golis@lidovky.cz>


Milý Lukáši, rýpni prosím jako jihočeskej lídr Pirátů pořádně do Ivanova, Mikolášova a Robertova žebra, at nedělají Zagorku a neskončí jak Nixon po bitvě u Ospělova. 
Viď milý Richarde, lví srdce!

Můžete u Pirátů, Legalizace atd. mlčet a vydávat tiskové zprávy jako za krále klacka? 
Být takoví okatí populisti jako talároví manekýni a česká media, kteří dělají, že neumí číst, jen proto, že to tvrdíme my, nebo je to snad tak hloupě osobní a neumíte přestat cenzurovat? 

Ivanovi jsem v Ostravě řekl, že vám budu celou sekci odborně vést, nemáte lepší borce na medicínu a vhodné genetiky, inovace, analýzy, srovnávací výzkum a cenově dostupné pěstování, HR, právo a politiku ve věcech drog s mezinárodními reputacemi a znalostmi jako máme my, uděláme vám nebo klidně i komárům, to je pekáč,  2% ve volbách, když budete naslouchat a společně dáme prohnilému systému do voleb na podzim smrtící K.O. , mj. i proto, že v Barceloně dostali v neděli na sněmu ENCODU evropští Piráti velmi silnej mandát a podpoří nás nejen z Německa, Polska a Rakouska. 

Pamatujete na heslo z 1936 roku, když tihle fašouni chamtivý v celé Evropě slyšeli "U Madridu se bojuje za Prahu? " Požádáme je o opačný směr větru na východ: "V Portu se bojuje o Evropu!"

V Portu sídlí evropský drogový car, měl to vyhrát Pavel Bém a kvuli tomu byla ta show s mezinárodní konferenci v březnu 2015 v Praze (Medical Cannabis Prague), ale nedali mu to ale Tomáš  Zábranský (taky američtí investoři) vede poradní orgán Evropského parlamentu pro drogovou politiku. Jak to tihle latinští židi dostanou do ruky bez posvěcení veřejností, je to stejný, jako bychom podepsali TIPTA nebo jak se ta tajná dohoda jmenovala.

Jde jim jen o udržení penězovodů a lepší kosmetický make up politiky, utrpení lidí nebo férový výzkum je zajímá jen jako dobré PR a kecy na konferencích. Politici. Kurvy, kterým nelze nikdy věřit a musí být vždy pod kontrolou veřejnosti. 

 Rezignovat na nenaplnění usnesení Evropského parlamentu ze dne 7.12.2004, tzv. Cataniho zpráva, by byla naše prohra, stejně tak jsou pro nás klíčové rozsudky Kokopeli a Josemans u Soudního dvora. 

To je naše Kladivo na čarodějnice, článek 34 Smlouvy o fungování EU 
(zákaz monopolů a kartelů včetně kartelů vlád). 

Nikdy to racionální řešení schválené po našem vstupu do EU celým evropským sněmem nebylo imlementováno do národních politik - 13 let hanby! 

Současně máme legislativní právo to obsahově zcela změnit a zcela elegantně to udělat. 
Alce pošli to dál v praxi. 

Jako prioritu ted prosím berme společné prosazení tiskové zprávy, aby na  soudním řízení s vězněnými manželi Kočířovými za léčbu konopím dne 12.června 2017 u Vrchního soudu v Praze bylo co nejvíce lidí. 
Aby byla plná soudní sín. 
Novináři aby se předháněli na akreditace...na tiskovku před a po procesu. Děkujme si. Více v příloze. 


Klidně to nazvěte "Udělá Dušan Dvořák s Lenkou Bradáčovou striptýz v soudní síni?"
Věřte, že ho klidně udělám a budu jim tam tančit a zeptám se drže lulina, jestli v rámci zajištění ochrany přírody Lenka Bradáčová ukáže bobra, protože je důvod se domnívat, že ty stavidla přehryzala ona a má v kalhotkách dokonce tři nebezpečného bobry Westinghause, Kanabose a bobra permoníka z ICCI. 

Přeji vám hezký den, pevné zdraví a stálou pohodu

Dušan Dvořák, MMCA
http://dusandvorak.blogspot.com/
Konopí léčí nejen rakovinu
http://www.konopijelek.cz/
Vládní projekt "Marihuana do lékáren" je podvod, korupce a zločin na občanech.

Dne 4. června 2017 19:59 Lukáš Kolářík <k.o.l.i.s@seznam.cz> napsal(a):
-----------------------------------------------------------



Od: Medical Cannabis Social Club <dusan.dvorak@konopijelek.cz>
Datum: 4. června 2017 11:13
Předmět: Populismus, prázdná sláma, špatná matika a nastavení priorit dle předchozího jsou hlavní pirátské zboží?
Komu: ibartos <ibartos@seznam.cz>, zdenek.hrib@pirati.cz, "rp@pirati.cz" <rp@pirati.cz>, listy@pirati.cz, Robert Veverka - Legalizace <robert@legalpub.cz>, "Newsletter Legalizace.cz" <info@legalizace.cz>, Martin Juki Jyrkinen /Legal Publishing <juki@legalpub.cz>, "Bára Bláhová | Legalizace.cz" <bara@legalizace.cz>, Lukas Behal <lukas.behal@cannafest.cz>, hurysek@magazin-legalizace.cz, podatelna@vsoud.pha.justice.cz, VSZ v Praze - Podatelna <podatelna@vsz.pha.justice.cz>
Kopie: advokati@konopijelek.cz, Info Konopa <info@konopa.cz>, atelier-alf@konopijelek.cz, openroyalacademy@gmail.com, Konopex <info@konopex.cz>, Cannafest <info@cannafest.cz>


http://www.piratskelisty.cz/clanek-1687-legalizace-konopi-mene-nezletilych-uzivatelu-lepsi-prevence

Můžete laskavě v rámci PR Pirátů a Legalizace v tiskové zprávě pozvat veřejnost dne 12.června 2017 od 9.00 hod. k Vrchnímu soudu v Praze na odvolací proces s vězněnými manželi Kočířovými za léčbu konopím?
Soud těmto naprosto neoprávněně kriminalizovaným lidem  v rozsudku sebral i auto a dům, mně navrhují sebrat farmu se zahradou, neboť prý jde o předmět nezbytný k páchání trestné činnosti, jak řekl prokurátor a přes doporučení mé lékařky užívat konopí mi prokurátor s krví na rukách navrhl chodit jako Kočířovi na testování na moč v rámci probačního dohledu, soudkyně ho odmítala šetřit za spáchané a doložené zločiny, on odmítal šetřit soudce za to, že lžou, že konopí je prekurzor, za 5 odlišných metod k měření omamnosti konopí, které soudci přehlíží od oku 2004, prokurátor nešetří absenci odůvodnění a případně odůvodnění plné dogmatiky z bible prohibice. 
Dobré pro volební téma Respekt k Cenzuře. Fakt to nese. Novináři aspoň mohou chodit žrát chlebíčky na tiskovky a dojednávat kšefty, o čem budou psát. ......Neudělali soudruzi politici, novináři a justiční manekýni někde nějakou chybu? Co třeba porušení čl. LZPS např: .
Užití předpisu k jiným účelům, než byl zákonodárcem stvořen. 
Díky za reakci, zda opravdu o ty 2% ve volbách nestojíte, resp. , jak mi Ivan napsal, že on prý procenta nehoní. Předsedu, který nehoní procenta bych poslal k psychiatrovi a provedl ho po ČNB a struktuře státního rozpočtu, ale je to vaše korporace, vaše PR s příspěvkem za volby. Viz důkazní přílohy. 
Mějte se hezky
Dušan