Žádost o informace- stanovisko k ceně Františka Palackého


Dušan Dvořák, MMCA, nar. 12. 1. 1962, trvale 798 55 Ospělov 6, korespondenčně Přichystalova 180/14, 779 00 Olomouc

Univerzita Palackého
et participanti

Věc: Žádost o informace- stanovisko k ceně Františka Palackého a jejímu odebrání ochránci a spolutvůrci organizovaného zločinu a předsedovi justiční mafie Pavlu Rychetskému

Kontext žádosti:  Jako Olomoučana a absolventa UP mne hluboce uráží, že nositelem ceny Františka Palackého je předseda Ústavního soudu ČR JUDr. Pavel Rychetský, který důkazně a doložitelně kryje závažný organizovaný zločin a zločiny konkrétních ústavních soudců. Nositelem ceny Františka Palackého by neměl být představitel justiční mafie, kterou exekutivní mafie odmítá vyšetřovat a postavit před soud. Zkorumpovaná media včetně veřejnoprávní ČT však odmítají zveřejňovat informace o justičně exekutivní korupci a kartelu, takže můžete nabýt mylného dojmu, že Pavel Rychetský je snad čestný člověk a ochránce ústavnosti, když je to právě naopak, což u exbolševika zase není nic až tak překvapivého, viz vyjádření soudního znalce MUDr. Radka Matlacha z 11. 5. 2011 justiční a exekutivní mafii: „….. v důsledku jednání (justice/exekutivy) zemřeli, byli zmrzačeni, okradeni a kriminalizováni nevinní lidé“, důkaz viz společné stanovisko zřizovatelů Edukativní konopné kliniky http://soudniznalec.blogspot.cz/2016/07/soudni-znalec-v-oboru-soudniho.html Pavel Rychetský, stejně jako předseda NS Pavel Šámal (rovněž exbolševik) nebo jiní předsedové justice a exekutivy však odmítají na pachatele zločinu podat kárný podnět (7 neodůvodněně odmítnutých ústavních stížností) a je jim zcela jedno, že zrůdy v talárech si k obhajobě zločinu vymýšlí lež vyvrácenou i znaleckým posudkem Přírodovědecké fakulty UP, že konopí je prekurzor, aby věc týkající se porušení rovněž také unijního práva nemohl v rozporu s mezinárodním právem posoudit Soudní dvůr. Na http://www.upol.cz/o-univerzite/cena-frantiska-palackeho/ je uveden pouze postup návrhu, jistě však musí existovat prostředek, aby cena Františka Palackého nebyla devalvována a zločinci jako Pavel Rychetský oslavováni a obdarováni jako v světě dle Orwella, nebo aby cena byla doplněna o kategorii „Lakýrnictví Františka Palackého“, kam navrhuji i memoriam nominovat jako ilustrativní pilíře anticeny soudružku Ludmilu Brožovou Polednovou, Karla Vaše a Josefa Urválka.

Žádost: Sdělte informace/postup, jakým návrhem a komu adresovaným mám (resp. máme, absolventů UP, které to uráží je pochopitelně více) postupovat, aby došlo k projednání  odnětí ceny Františka Palackého. V případě, že UP dlouhodobě zasílané důkazy o tomto justičním mafiánovi Pavlu Rychetském a dnešní kontext žádosti jsou pro zahájení řízení o odnětí ceny postačující, toto mi rovněž sdělte.

Děkuji

V Olomouci dne 12. 8. 2016                         Dušan Dvořák, MMCA

PS: Postačí, když vaše rozhodnutí obdržím v zákonné lhůtě elektronicky