Nominace RSDr. Pavla Rychetského dne 29.5.2016 na Řád bílého lva

Cannabis is The Cure, z.s., člen Open Royal Academy, Přichystalova 180/14, 779 00 Olomouc

Věc: Nominace RSDr. Pavla Rychetského na Řád bílého lva

Vážené soudružky a soudruzi

Předkládáme vám k podpoře nominaci prezidentu republiky na Řád bílého lva ke dni 28. 10. 2016 za „Objev 21. století“ za obsáhlé prekurzorové dílo předního českého ústavního chemika a soudruha RSDr. Pavla Rychetského.

V současné době připravujeme pro RSDr. Pavla Rychetského zajištění mezinárodní podpory u nositelů Nobelových cen a návrhu na získání ceny za chemii v oblasti skrytého půvabu prekurzoru.

Jak z níže uvedeného vidíte, sběr podpory pro RSDr. Pavla Rychetského jsem osobně zahájil u České konference rektorů (stačí kliknout) a následně se prostřednictvím hanáckého emailového bombardingu Kyselé zelí obrátil na přední české prekurzorové odborníky (stačí kliknout).

Stručné heslo: "Šavel je náš Prekurzor"

Sběr prekurzorů plánujeme dodržet v termínu.


Se soudružským pozdravem
Dušan Dvořák, MMCA, předseda správní rady 


Od: Open Royal Academy
Datum: 29. května 2016 11:16
Předmět: Fwd: Nominace. Objev 21. století.
Komu: Sekretariát ministra <Sekretariat.ministra@mzcr.cz>, posta@msmt.cz, podatelna@osoud.pro.justice.cz, podatelna@osz.olc.justice.cz, podatelna@osoud.olc.justice.cz, posta@msp.justice.cz, podatelna VSZ Olomouc <podatelna@vsz.olc.justice.cz>, podatelna@nsoud.cz, podatelna@ksz.brn.justice.cz, podani@usoud.cz, Kancelář veřejného ochránce práv <epodatelna@mkcr.cz>
Kopie: ctnamety@ceskatelevize.cz, Rada ČT <radact@ceskatelevize.cz>, redakce@legalpub.cz, redakce@novinky.cz, idnes@idnes.cz, redakce@denik.cz, openroyalacademy@gmail.com