OS a OSZ Prostějov - Stížnost dle § 16a zákona 106/1999 Sb

Okresní soud, Havlíčkova 16, 797 09 Prostějov, posta@osoud.pro.justice.cz
Okresní státní zastupitelství, Havlíčkova 16a, 796 85 Prostějov, posta@osz.pro.justice.cz

Věc: Stížnost dle § 16a zákona 106/1999 Sb. na nezodpovězení dotazů z 9. ledna a 16.ledna 2012

Vážená paní, vážený pane

Dne 9. ledna 2012 a 16.ledna 2012 jsem se na vás a prostějovskou policii písemně obrátil s dotazy dle zákona č. 106/1999 Sb., dosud mi však nebylo z vaší strany v zákonné lhůtě zodpovězeno, povinnost splnila pouze prostějovská policie.

Dotazy formuluji k připomenutí ještě jednou:

Dne 14.července 2011 jsem se písemně obrátil na statutární zástupce OS a OSZ Prostějov ve věci ochrany života a zdraví lidí a žádal nařídit policejní ochranu výzkumnické farmy léčivého konopí v Ospělově. Namísto toho byla ze strany OS a OSZ Prostějov policie opět zneužita a zmařeny lidské životy a zmrzačeni lidé včetně těžkého poškození zdraví mne a členů naší rodiny. 

9. ledna 2012 jsem žádal sdělit
1)    Pod jakým číslem jednacím jste vedli šetření v předmětné věci – žádosti ze 14.července 2011
2)    Jaké konkrétní úkony jste vykonali, abyste ochránili zdraví a životy konkrétních lidí
3)    Proč jste mi neodpověděli, když šlo o životy a zdraví konkrétních občanů ve výzkumném programu „Konopí je lék“, které jste od roku 2009 zcela vědomě významně poškodili, ač nic zlého nečinili, naopak, byť vám k tomu dali zákonodárci v trestním zákoníku oporu v § 31, odst. 1 (Přípustné riziko) a měli jste všechny potřebné dokumenty věc kvalifikovaně posoudit.

16.ledna 2012 jsem dotazy rozšířil o následující dotazy a žádal sdělit:
a) pod jakým číslem jednacím vedete šetření ve věci níže uvedených opakovaných oznámení 
b) jaké konkrétní právní úkony jste udělali
c) kdy budu moci doložit důkazy o zločinech
Neboť dne 2. září 2011 a dále pak 29. října 2011 a 30. října 2011 (komisaři Marku Horákovi)  jsem na elektronickou adresu OS Prostějov, OSZ Prostějov a adresu Policie ČR v Prostějově oznámil spáchání závažných trestných činů nájemné vraždy rozhodně a důkazně však TČ útoku proti lidskosti konaných statutárním zástupcem prostějovského soudu a soudkyněmi  prostějovského soudu jako je zejména Ilona Otrubová, statutárním zástupcem prostějovského státního zastupitelství st. zástupcem Ivo Černíkem a statutárním zástupcem prostějovské policie s velmi negativními důsledky na životech a zdraví zcela nevinných občanů, kteří byli znehodnocením léčivého konopí z Ospělova poškozeni s následkem smrti, nelidského zacházení a vážného ublížení na zdraví jako například jimi výše uvedenými zabitá paní Olga Novotná, která u OS Prostějov soudkyni Iloně Otrubové doložila lékařskou zprávu, jak ji mizí nádory a ona nežádala odsoudit jednání OSZ a kriminalizovala naopak mne, který se ničeho zlého nedopustil, nebo pokud jde o vážné poškození zdraví, tak jsem zdravotně poškozen já, členové mé rodiny a stovky dalších občanů. K upomenutí:
Další dotaz je pouze OS Prostějov: Jaké prosím používáte právní podklady, když tvrdíte, že je právně přípustné, aby soudci prostějovského soudu a zejména pak soudkyně Otrubová, která úmyslně nebo z nedbalosti anebo naprosté lhostejnosti způsobila zcela důkazně občanům taková nezměrná zdravotní poškození, což soudkyni Otrubové 11. května 2011 písemně potvrdil i soudní znalec MUDr. Radek Matlach a je to uvedeno ve spisu a ona se necítí podjatá. Jak může být takováto soudkyně nestranná a nezaujatá, když se spolupodílela na mrzačení a zabíjení konkrétních občanů, které pak má nestranně posuzovat? Sdělte prosím předpis, který toto jednání soudu povoluje.
Děkuji. 

V Olomouci 30.ledna 2012

S pozdravem 

Mgr. Dušan Dvořák, narozen 12.ledna 1962, Tylova 2, 779 00 Olomouc