Předsedkyně parlamentu Miroslava Němcová

Edukativní kononá klinika, Ateliér ALF, Bořivojova 90, Praha - Žižkov.  Fotografie ze slavnostního zahájení provozu všech odborných pracovišť na svátek sv. Šavla dne 11. září 2010.



Přečtěte si prosím níže uvedený dopis předsedkyně prodavačů korupce za pultem parlamentu Miloslavy Němcové. Posuďte sami, co ta lhostejná parlamentní prodavačka napsala na znehodnocení léčiva a kvalitních matečních rostlin policií v Edukativní konopné klinice v Praze na Žižkově (zřizovatelé Art Language Factory, os., Ateliér ALF,o.s. a Konopí je lék,o.s.) a ohrožení života a zdraví konkrétních lidí. Nezapomeňme především, jaký cynismus napsala 2 roky předtím prosímu onkologicky nemocnému člověku - zde

Od: Miroslava Němcová <NemcovaM@psp.cz>
Datum: 25. ledna 2012 13:03
Předmět: Odpověď na e-mail z 30. 12. 2011
Komu: artlanguagefactory@gmail.com

Vážený pane magistře,

obdržela jsem Váš dopis ze dne 30. prosince loňského roku, kterým vyslovujete nesouhlas s trestním úkonem nařízeným obvodním soudem pro Prahu 3 a žádáte navrácení zajištěných konopných přípravků, které slouží pro léčbu nemocných.

Snad znáte můj názor na legální využití konopí pro lékařské účely a přesvědčení, že v rukou lékařů a při stanovení jasných podmínek přinese úlevu a pomoc mnoha lidem, kteří svádějí vysilující boj s bolestivým onemocněním. Považuji proto za nezbytné přijetí konkrétních legislativních změn, které povedou ke zpřístupnění konopí pro pacienty, jejichž součástí však není možnost, aby si pacienti mohli konopí pro svou léčbu pěstovat podomácku. Za zákonem stanovených podmínek by jej do budoucna měli připravovat pouze pěstitelé s licencí.

Vážený pane, ačkoliv souhlasím s názorem o prospěšnosti léčby některých nemocí přípravky z konopí za zákonem stanovených podmínek, nepřísluší mi posouzení zákonnosti postupu orgánů činných v trestním řízení, ani výsledek jejich konání, kterým je zabavení konopných produktů nalezených při prohlídce prostor společnosti Konopí je lék a Ateliéru ALF.

S pozdravem

Miroslava Němcová
předsedkyně Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR


Policie ČR na příkaz OSZ a OS Prostějov na přání exekutivní a parlamentní mafie v letech 2009-2015 znehodnotila jen na výzkumnické farmě léčivých genetik konopí v Ospělově cca 3000 rostlin léčivého konopí pro mezinárodní výzkumný program "Konopí je lék/Cannabis is The Cure", celkem nejméně tunu konopí a 50 kilogramů konopných produktů včetně vzácných semen. Policie nikdy nevydala protokoly o zabaveném majetku ze dvou konfiskací Edukativní konopné kliniky v Praze, kde bylo přes 100 vzorků odrůd a nejméně 1 kg konopných extraktů připravovaných 2 chemiky.