Městský (rejstříkový) soud v Praze a Krajský (rejstříkový) soud v Olomouci



Cannabis is The Cure, z. s., IČ: 266 70 232. Adresa: Open Royal Academy, Přichystalova 180/14, 779 00 Olomouc



Městský (rejstříkový) soud v Praze   Krajský (rejstříkový) soud v Olomouci
Slezská 9, 120 00 Praha 2                           Studentská 7, 779 00 Olomouc
L 19287 (Konopí je lék, z.s.)               L 64001 (Cannabis is The Cure,z.s.)  
L 18762 (Ateliér ALF,z.s.)                            L 8187 (Art Language Factory, z.s.)
         L 4845 (Společenství podpory Olomoucké nadace filantropů a mecenášů, z.s.)
Věc: Stížnost a reakce na usnesení a námitky soudu ke změnám u výše označených spolků dle VH dne 14. 5. 2016 a doložení tímto potřebné dokumentace
Dle výzvy a reakce soudu na změny stanov, adres a další skutečnosti ze dne 14. 5. 2016 byla nově opětovně doložena ověřená čestná prohlášení předsedů, místopředsedů a členů správních rad rejstříkovým soudům českých a moravských členů asociace Open Royal Academy dle schválených změn Valnou hromadou dne 14. 5. 2016 v Praze v Tyršově domě.
Stížnost odůvodnili jednatelé v odkaze na stěžované jednání rejstříkového soudu již v roce 2014 a uvedli: Žádáme, aby rozhodnutí soudu byla adresována na našeho právního zástupce na novou adresu Cannabis is The Cure,z.s. Členové potvrdili a bylo patrné z usnesení Valní hromady, že zmocněncem k podání změn a doložení inteligentního formuláře soudu je Dušan Dvořák, MMCA, odpovědná osoba Cannabis is The Cure, z.s.
Domníváme se, že tímto úkonem a přiloženými listinami jsme splnili všechny zákonné podmínky k zavedení změn u rejstříkových soudů.  Přikládáme tedy soudu opětovně, nyní však potvrzené, že kopie souhlasí s originálem: Zápis VH, Prezenční listinu (příště již dokládat nebudeme). Dále samostatně: Stanovy s čestným prohlášením majitelů, že souhlasí s uvedením sídla a Inteligentní formulář se zavedenými změnami a ověřeným podpisem oprávněné osoby - zmocněnce.
Dnem podání je datum podatelny soudu.
Dušan Dvořák, MMCA, předseda správní rady Cannabis is The Cure,z.s.