Ministryně zdravotnictví lže, jako když farmaceutická mafie tiskne!

Ospělov, třetí policejní razie, 2011
Kontext důkazu o lži ministryně zdravotnictví Dany Juráskové a ministra zdravotnictví Leoše Hegera.

V Prostějově roce 2009 před první policejní razií zainteresovaní policisté a státní zástupci a soudci z www.konopijelek.cz věděli, že na svatého Václava 28. září 2009 otevřemě v Praze na Žižkově v galerii Jaroslavy Moserové v Ateliéru ALF Konopnou apatyku královny koloběžky první a že jsme zahájili výzkum "Konopí je lék" a státem placeným Hanákům o tom referovala rovněž policejní Národní protidrogová centrála přímo ze slavnostního zahájení tento přípis a tito Hanáci nás žalovali jako zločince, stačí kliknout a číst důstojníka Národní protidrogové centrály z 28.září 2009.

Přesto prostějovská zločinecká policie na příkaz zločineckého státního zastupitelství a zločineckého soudu v roce 2009 zničila přes 300 kilo léčivého konopí z výzkumnické farmy v Ospělově na Prostějovsku a zabila a zmrzačila tak stovky, či spíše tisíce spoluobčanů.

V prostějovských policejních skladech pak v roce 2009 záhadně vyschla všechna zelená sušina ospělovského konopí z cca 310 kg na 25 kilogramů (!!!) k propadnutí státu, což soudce, ani státní zastupitelství přes protesty a žádosti k šetření nezajímalo a když to vnitřní odbor pražského policiejního prezidia konečně zadal v červnu v roce 2011 šetřit, tak to soudružka hanácká předačka státního zastupitelství Kezniklová obratem zastavíla vyšetřit jako nedůvodné, stačí kliknout.


Byly to od roku 2000 jistě tisíce dopisů a petičních archů do parlamentu a určených vládě (četl jsem tak cca 200 - 300 dopisů, protože nám je občané psali v kopiích). 
Ze všech dopisů poslancům a vládě, co jsem četl, byl nejdojemnějším dopis zaslaný v prosinci 2009 každému členu parlamentu jmenovitě od Petra Ladislava Kodyma  z Kolína, onkologicky nemocného doktoranda matematiky, o kterém Česká televize natočila v roce 2010 dokument z cyklu Ta naše povaha česká a Respekt mu v roce 2010 věnoval celý článek a Petr Ladislav Kodym nebo Olga Novotná jsou ústředními postavami filmu Konopné pašije (2010), který lze shlédnout na Stream.cz, stačí klinout a do očí se vám vrhnou slzy, když víte, o jaké bolestné pravdě a zkušenosti Petr Ladislav Kodym psal a Olga Novotná mluvila. Nebudte zbabělí a líní, alespoň Petrův dopis si přečtěte, prosím.

Dnešní předsedkyně parlamentu Miroslava Němcová se proto v únoru 2010 zeptala ministryně zdravotnictví Dany Juráskové, co to má znamenat a proč se lidé nemohou léčit konopím, když ji Petr Ladislav Kodym nasal, že mu odpovědí nepomohla vyřešit situaci, kdy je kriminalizován. Namísto, aby ta kráva za pultem parlamentu Němcová apelovala na ministra vnitra a policejního prezidenta a ministra spravedlnosti a nejvyššího státního zástupce, tak ta zkurvená kunda odeésácká lhostejná piča modrá vražedkyně lidí psala mafiánům na zdravotnictví.

Ministryně zdravotnictví však odpověděla takovouto níže uvedenou sprostou lež a poslala na mne policisty z Národní protidrogové centrály, přičemž si úředníci MZ ČR ponechali konopný extrakt, konopný květ a tinkturu a policii předaný a na videu zachycený z prosince 2009 z Lichtenštejnského paláce při přebírání vládní ceny za web www.konopijelek.cz a poslali policii udání na mou osobu a poslali jí jako důkaz jen konopnou mast, což policiie potvrdila. Zkrátka nejen mafiáni a vrazi, ale i sprostí zlodějíčkové, pravděpodobně mluvčí Sršeň a jeho company na právním s Kotrisem v čele, zdárně pak sekunduje inspektorát omamných a psychotropních látek, který dvacet let opomíná zřídit úřad pro kontrolu kvality konopí a teď ho dá mafii ze SUKLu.

Komentář o důkazné lži dopisu farmaceutické ministryně zdravotnictví Dany Juráskové předsedkyni prodavaček korupce za pultem parlamentu Miloslavě Němcové uvádím na jeho konci. 





Ministryně v dopise doložitelně a důkazně lže, že léčivé konopí je jakési chemické THC neboli Dronabinol.
Nyní ministr zdravotnictví Leoš Heger za přitákávání poslanců a médií a údajných expertů lže, že léčivé konopí je marihuana, stejná lež, podvod a zločin.
Ministryně zdravotnictví i v tomto lže, když píše, že se nemocní mohou přejmenovaným konopím na THC a Dronabinol léčit již od roku 2009, o tom v lékárnách a v lékařské obci nevědí dodnes odborníci zhola nic, stačí se zeptat, ale novináři jsou líní a nezajímá je ani korupce v projektu Marihuana do lékáren. 

Zájmy drogové a farmaceutické mafie dnes kromě médii zastupuje vláda, parlament a jimi pod veřejným tlakem zneužití policisté skrze státní zástupce a zástupkyně a zločinecké policejní velitele a rovněž soudce jako například prostějovská hanácká svoloč a jelita v případě naší rodiny a přátel a kolegů a nemocných z Československa, Kanady, Polska, Ukrajiny a USA ve výzkumu "Konopí je lék" anebo svoloč a jelita v Českých Budějovicích v případě Miloslava Tetoura (55), který je dokonce ve vězení a veřejnoprávní media mlčí jako správně zkorumpovaná media!

Zločinecká mafie v parlamentu teď nabízí roky mrzačeným a stresovaným, strašeným, haněným a kriminalizovaným občanům podvod s názvem Marihuana do lékáren a my ji snad máme děkovat, že nás už nebude tolik zabíjet a mrzačit, tedy ty loajální blbce, kteří nevědí, že konopí není marihuana?

Je naší povinností odborníků a znalých a odpovědných občanů tento vládní podvod zastavit!